hår på musa erotiske fortellinger

Den gang hadde hun hår på musa, nå er den helt glattbarbert. . En litt salt, tung, erotisk, varm og sensuell lukt pirret neseborene mine, jeg var. Hege var høy, slank og hadde brunt langt hår som nådde korsryggen, mens nok for enhver mann, blondt middelslangt hår og en deilig og supersexy våt mus. Så tok jeg fram barberhøvelen, og dyppet den i det varme vannet, før jeg begynte å skrape bort skummet og hårene på Bittens mus. Jeg begynte øverst, og dro.

Hår på musa erotiske fortellinger - Bryne norsk

Tiss i fitta mi sier hun mens hun bretter de store leppene sine til siden så tappen hennes står rett ut. Fitta glinset litt i sola. Den gang hadde hun hår på musa, nå er den helt glattbarbert. Bare ta av deg klærne… Hun tok av seg BH-en og de deilige puppene hennes kom til syne.

Hår på musa erotiske fortellinger - Odda

Når CC-medlemmer blir spurt. Historien er en ren diktning og skal ikke forekomme i virklighet, men for de som vil fantasere litt om dette emne og ikke synes det virker frastøtende så bare les videre Jeg husker tilbake til jeg var 14 år nå er jeg 38 da jeg begynte å intresere meg for jenter eller rettere sagt damer. Så snur jeg meg mot badet, hvor tannbørster, deodoranter, hårskumflasker og kan jeg kanskje skrive "Elsk meg sakte" i hårene over musa, men det tar nok tid. Så tok jeg fram barberhøvelen, og dyppet den i det varme vannet, før jeg begynte å skrape bort skummet og hårene på Bittens mus. Jeg begynte øverst, og dro. Grå hår på musa kan være nok. Lysten deres kan ofte være knyttet til det å være vakker, og når de eldes opplever de at de ikke lenger er.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *